Организирај се, бори се и победи!

Оглас за избор на лектор

Оглас за избор на лектор

Скопје 07/11/2016 година

 

БАРАЊЕ НА ЛЕКТОРСКИ УСЛУГИ

Покана за достава на понуди

 

Почитувани,

Во рамки на проектот ЛЕССНО, имаме потреба од лекторски услуги на публикација Нов практичен водич за лобирањенапишана на македониски јазик со број на страни 58 и 216 збора по страна во проесек.

Со ова писмо Ве покануваме најкасно до 09/11/2016 година да ни доставите Ваша понуда за бараната услуга.

Понудата испратете ја по електронски пат испечатена во ворд со потпис, со назнака на Вашите податоци (име презиме), контакт адреса, емаил, телефон и вкупна цена за услугата.

Доколку се потребни дополнителни објаснувања за потребните информации во Вашата понуда, Ве молиме пишете или јавате се на:

 

Марија Бакарџиева

agrosindikat@t-home.mk

T: 02 3164-846

Со почит,

Агро – Синдикат