Оглас за ангажирање Експерт за развој на интерим извештаи

Продолжување на ОГЛАС

за ангажирање Експерт за развој интерим извештаи

Скопје, 02 ноември 2016

Агро Синдикат е раководечка институција на проектот Градење одржливо граѓанско општество преку соработка и управување со стратешко лобирање заради поголемо вклучувачко водење на политика и донесување на одлуки - ЛЕССНО. Проектот е ко-финансиран од Европската унија, а имплементиран во партнерство со Македонско научно друштво – Битола и ГАУС Институт – Битола. Описот на проектот на англиски јазик е даден во прилог во документот lessnо.pdf.

За потребите на проектот потребно е ангажирање на експерт (со полно работно време) за извршување на следните задачи:

A. Подготовка на интерим наративен извештај. Времетраењето на задачите е 23 работни денови.

B. Поддршка во подговотка на финансиски извештаи 5 работни дена.

Вкупно времетраење 28 работни денови во периодот 08.11.2016 – 16.12.2016.

Заинтересираните кандидати треба да поднесат на Англиски јазик:

-         Портфолио на проекти кои ги имплементирале во специфичен формат 02-ServiceTenderSubmissionForm.doc

-         CV како во CV-EU-eng-template.doc

-         Организација и методологија за развивање на интерим извештаи како во 03-OrganizationMethodology.doc

Изборот на кандидатите ќе се изврши врз основа на критериумите специфицирани во документот 06-EvaluatorsGrid.doc

Пријавите на заинтересираните кандидати треба да ги добиеме најдоцна до 07.11.2016 до 10:00 часот, по пошта или достава на рака на адреса Агро синдикат, ул. Мирче Ацев бр. 6, 100 Скопје ИЛИ по е-пошта на адреса agrosindikat@t-home.mk секој работен ден од 8:00 до 16:00 часот.

За сите дополнителни информации можете да не контактирате по е-пошта на адреса agrosindikat@t-home.mk  или на телефон 02 3164-846. Контакт лице: Марија Бакарџиева.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат интервјуирани на 07.11.2016 година во 11 часот.

Државните службеници и другите вработени во јавната администрација немаат право да конкурираат за наведената позиција.

Со почит,

Живко Даневски